O nama

 

Dobro došli na internet stranice poduzeća Auto Pleter d.o.o.!naslovna1

 

Čast nam je upoznati Vas sa djelatnostima našeg poduzeća, koje datira iz 1992. godine, te je jedno od prepoznatljivih imena na hrvatskom tržištu. Djelatnosti našeg poduzeća jesu turistička ponuda u kampovima Antony-Boy i Liberan na poluotoku Pelješac, izgradnja i prodaja novoizgrađenih nekretnina, te prodaja automobila.

Osnove današnjeg poduzeća nastale su na temeljima turističke ponude još od 1975. godine u kampu Antony-Boy. Cilj nam je stalno ulaganje i obnavljanje ponude, što zajedno sa prirodnim bogatstvima toga kraja čini zadovoljnog gosta. Svojim klijentima nudimo potpunu uslugu kod prodaje novoizgrađene nekretnine. Od pripreme dokumentacije, savjetodavne podrške, do uknjižbe prava vlasništva. Uvijek smo Vam spremni pomoći za vrijeme i nakon obavljene kupoprodaje.

U Zagrebu, na adresi Bednja1964529_605910599490539_707384034_nnska 2, nalazi se prodaja rabljenih i novih automobila. Također vršimo procjene Vašeg automobila, zamjene staro za novo i staro za staro, te uslugu servisiranja automobila.Osnovna zadaća našeg poduzeća je pružanje kvalitetne usluge, a na zadovoljstvo naših klijenata.

E-mail: autopleter@autopleter.hr